söndag 27 mars 2011

Sommartid och gårdagens bilder

Har ni ställt fram klockan? Sommartiden är här men var är värmen kan man ju undra?
På förmiddagen var jag och tvättade hos mams & paps, Oliver och mamman kom oxå dit och underhöll the Oldies och i vårt garage putsade mannen hojen och Pappa Micke bytte om till sommardäck. Det var förmiddagen för Stockholms falangen av släkten. I Strängnäs vilade svärson ut efter sin vurpa igår som skakade om hela skallen, Icka verkar mest ha varit sysselsatt med att ta hand om hundarna.

Gårdagens födelsdagskalas ....... Fredrik hade beställt smörgåstårta men för att tillfredsställa allas smaker och viljor så kunde man även mumsa i sig Tacos. Svägan är så BRA på att både laga mat och baka!

Trots att det var Fredriks dag så blev OLIVER självklart föremålet för allas uppmärksamhet, han är så otroligt härlig och glad så det går bara inte att låta bli att tycka om honom. Ja vi är ju några som ÄLSKAR denna lilla människa mer än någonting annat i livet, typ mormorn!
"Kas" ritar en buss.....
Ollie ritar ....kolla!
Morfarn och Oliver leker med bilar, undrar vem som egentligen hade roligast?
Inlevelse.....
 Jennifer och Matilda fick oxå leka med Oliver och bilarna...kom flickan leka sa Oliver
 Finaste mamma!
 Födelsdagsbarnet
Fotbollsprat över en Mariestad eller?
 Tvåan och jag
Lillebror, fyrtionio och ett halvt, enligt han själv!
VÄRLDENS FINASTE KILLE, love U
Nu åker jag och tränar återkommer med dagens bild senare, KRAM

2 kommentarer:

  1. Japp :-) förtinie åck åt halft, det är fakta. Fakta sparkar! :-D Klämde 30 minuters löpning idag, kom sex kilometer. Inte dåligt för en snart-50-åring, sen körde jag igenom hela kroppen i maskinerna. Har inte tränat på två veckor, sista passet i Brasilien för exakt två veckor sen. Så man får vara lite försiktigt, annars komer träningsvärken, ha ha. Men på tisdag blir det full fart igen. Kan inte träna i morgon, då har jag möte med Druiderna. :-)

    SvaraRadera
  2. Där ser man....för min del blev det Body combat och i dag var det med flera killar på passet och de går alltid ut så jävla hårt i början och sen kroknar dom! Då ska det klämmas på vader, strechtas, dricka vatten......oj oj så jobbigt men till att erkänna det är det VÄLDIGT låååååååångt!
    Puss och sov gott

    SvaraRadera