onsdag 2 mars 2011

Solsken och prickar

Vilken dag vi haft, solsken, takdropp och en känsla av vår! UNDERBART. Lika underbart är det inte för ÄLSKLINGSUNGEN som har fått impetigo och väldigt mycket av den varan så det blev besök hos farbror doktorn och en kur penicillin, den första i hans 2 åriga liv. Men enligt mamman så var det inte det lättaste att få i honom det.....
I kväll blev det 2 pass, Body combat och Zumba. Det var inte meningen men va f*n det är ju så himla kul och dessutom var mina favvoträningsvänner där....fullt ös!
Gick förbi OLIVER efter jobbet och läste bok, byggde med Lego och myste...
KRAMAR
H

4 kommentarer:

  1. Lillebror och Brorson2 mars 2011 kl. 22:02

    Vi va förbi och ringde på, Fredrik och jag. men ingen öppnade :-( Men i Sköndal fick vi kaffe och bullar i alla fall :-)

    SvaraRadera
  2. Men va f*n när var ni här? Var va jag? SORRY att ni blev utan fika men tur att ma/pa var hemma!
    Puss

    SvaraRadera
  3. Du var väl och Zumba dig :-) det var runt kvart i sex sex. Äh inga problem, vi hade ju inte förvarnat direkt. Å de e väl inte så att ni sitter hemma på kvällarna ifall det skulle komma Köpings besök. Vi var ju i frasta så vi tänkte oss ett litet besök i såväl Farsta som sköndal då, utan att förvarana :-). tura att mamma och pappa var hemma i alla fall. Dom blev lite överaskade... Kul!

    SvaraRadera
  4. Lillebror igen3 mars 2011 kl. 17:38

    Bra stavning på föregående inlägg ser jag :-) aja, det går nog fram ändå

    SvaraRadera