onsdag 13 oktober 2010

Åka tunelbana....

.................det ÄLSKAR Oliver så det var dagens planer. I dag när jag hämtade Oliver så möttes jag av en JÄTTEGLAD liten kille. Han sprang fram och kramade mig. LYCKLIG? Mmmmm. Tror ni att det stockade sig i halsen? Mmmmm. MORMORS GULLLUNGE!!!!!
Som sagt vi promenerade till tunnelbanan och Oliver hittade många spännande saker efter vägen, stenar, ekollon, papperskorgar, bänkar, uppförsbackar, trappor, pinnar........men han får gå där och pula på, vi har ingen brådska.
Plötsligt får han syn på tunnelbanan, snabb som en blixt upp i vagnen, mot tunnelbanan mormor ...spring! Han tjuter av lycka när tunnelbanan rullar in vid perrongen och sen så ska vi "prata" allt vi åker förbi.
Vi åkte till Skanstull vilket är ett helt okey ställe med tanke på alla bussar och ambulanser som kommer förbi hela tiden....tuuuuuut....é dé?......titta däääää! Men när mormorn styrde in vagnen på H&M då var det inte lika kul längre, men det blev en billig dag.
Sen åkte vi tillbaka till Råggan och mötte upp mamman, de gick hem till middagsbestyr och fotbollsträningar och jag åkte och hämtade mannen i Sätra. I kväll blir det en hemmakväll med lite tvätt och studier.








Ha en fin kväll i höstmörkret!

KRAM

1 kommentar: