torsdag 23 september 2010

Sovrums makeover

Psst....godmorgon.
Hmmm vaknade alldeles för tidigt idag så här sitter jag nu, kaffet är urdrucket, Dagens Nyheter läst och tapeterna är valda.
Tapeterna till sovrummet alltså. I går kväll ringde målaren och meddelade att han kommer på tisdag så i helgen ska vi tömma rummet. Det ska bli så kul att få nya ljusa fräscha tapeter, ni får se sedan när det är klart men min blåa period i livet är nu över...VITT VITT VITT vitt vitt ska det bli. Fördelen med en vit bas är ju att man kan variera och förnya med andra färger.
Dagens agenda består av möte på f.m och Kvalitetsredovisning på em. Jag ska även ner en sväng till Farsta centrum som startar 50års jubileet i dag, nya butiker och massor av erbjudanden, det blir nog en dyr helg!
Nu mina VÄNNER är det dags att fixa iordning sig inför dagens äventyr......Skaffa er en bra dag så hörs vi igen framåt kvällen.
 KRAMISAR....

2 kommentarer:

  1. Det går rykten om att sovrummet ska gå i svart och orange, stämmer inte det? :-) Är visst någon som vill det.....

    SvaraRadera
  2. Hahahahhaa skulle inte tro det! Mr Davidson har ingen talan i sovrummet, förresten ingen annanstans heller. ME RULES! Jo lite i garaget kanske.....Puss på dig lillebroren

    SvaraRadera