lördag 25 september 2010

Middagsgäster och besök av lillebror

GOD AFTON kära vänner! Vilket härligt väder vi har haft i dag almost sommar. Vi hade 20 grader varmt mitt på dagen men hösten är i antågande och det syns på alla träd.......
I dag var familjen Ericsson-Jansson här och åt middag, jag hade gjort en mustig KÖTTGRYTA som alla utom Oliver uppskattade, han föredrog potatisen!
Min fina lillebror kom på besök han skulle hämta sin dotter på Arlande i natt så kvällen har vi tillbringat i soffan "chillandes".
I morgon åker vi till Icka och Peter tillsammans med mams och paps och då hoppas vi självklart på en härligt fin höstsöndag.
 Den goda köttgrytan!
 Oliver gillar sin Gammelmorbror
 Oliver provar sina nya gympadojjoor som Claes köpt i USA
 Hmmm hur funkar det här?
 Tack........
 Ordning och reda...Jag tar med mig soporna mormor!
Kollar när Sofies plan landar.....01.15 zzzzzzzzzzzzzzz

Kramar till Er alla!

3 kommentarer:

  1. Jag provar igen då, efter tre "303 error" :-) Jättetack för igår, trevligt sällskap, schysst äta :-D vad mer kan man begära? Att hämta barn på Arlanda vid ett halv två på natten är inte lätt :-S Men det passade ju bra att umgås lite med med mamma och pappa och min absolut bästa kompis, min helt underbara storasyster. Vet du, du e faan bara bäst! Tänk hur det va när jag var 14 och du va 17, va inte lika roligt då :-) Men vid de mogna åldrarna snart 49 respektive fyllda 52 är det lättare :-D Hemresan gick finfint, så dax på natten på natten är det inte mycke trafik, så medelhastigehten blev bra! Knöt mig vid halv fyra fyra. Kom lagom till Köping för att ta med Fredrik hem till Himmeta... krogarna stängde lagom.... Gick upp vid 10 för att stänga igen sommaren, klippa gräset för, kanske, sista gången. Plocka in alla lösa delar delar till poolen för att sedan avsluta med att lägga locket på poolen. Fredrik hade vaknat då, så han hjälpte till :-)Nu är det bara att förbereda sog för ännu en oxvecka på jobbet. Ska besöka Nautilus i morgon också, elller snarare Actic eller vad det numera heter :-) I alla fall är det samma lokal och samma maskiner och dessutom samma personal. Men lite svettig ska jag bli i alla fall... Kram

    SvaraRadera
  2. Lillebror Löööööööv ju to......

    SvaraRadera