måndag 30 april 2012

ÄLSKLINGSUNGEN har checkat in

TJINGELING vänner! Är allt bra?

En som inte tycker att läget är allt annat än på topp just nu är Jeanette. Bebben håller sig envist kvar där inne i magen och verkar inte ha så stor lust att komma ut......
Oliver sover över hos oss i dag och storbarnen är hos sin mamma sååååååå vad väntar du på lille bebbe i natt är det läge att komma ut!


Valborg i dag och ett strålande väder som gjort för "premiärhojåket". Vi åkte en sväng över Södertörn med ett fika stopp på Rosenhill, HÄRLIGT.
I dag blev vi några fler middagsgäster, pappa, Jeanette,Micke och Oliver, åt tillsammans med oss. Några åt kalops och några åt spagetti/köttfärssås och en åt båda rätterna(gissa vem? Yepp Micke såklart!)
Oliver stannade kvar och när de andra åkte hem till sitt så gick vi ner till Farsta badet för att titta på Valborgmässoelden som i det närmaste var utbrunnen när vi kom dit. För Olivers del så spelade det mindre roll eftersom det var 1000 andra saker som fångade hans intresse, vattenpölar, fåglar, blommor, humlor, stenar, träd, poliser.........
När vi kom hem igen så blev det bad, en tallrik risgrynsgröt och 5 gonattsagor och nu är det en liten, förlåt STOR kille som sussar gott.
Det blev en hel del bilder tagna i dag och här kommer några av dessa, ENJOY!












Kram
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar