måndag 13 december 2010

Ute är MÖRKT och KALLT........

Måndag den 13 december, Luciadagen. Lucior, tärnor, tomtar och stjärngossar har sjungit och fått ögon att tåras idag. Så söta, jag ÄLSKAR den här dagen, det är alla förskolors svettigaste och intensivaste dag.
Luciamorgon började på ÄLSKLINGSUNGENS förskolan med utomhus LUCIA. Alla barn såg ut som små Michelingubbar med alla kläder. Oliver sjöng inte men han klappade glatt i händerna efter varje sång. Sen bjöds det på kaffe/varm choklad och hembakat saffransbröd mmmmmums! Vi sa hej till en lite ledsen kille men hans favvo"fröken" Andreas tog hand om honom och innan vi var utanför ytterdörren så var ledsamheterna över.

Sen var det dags för Luciatåg nummer 2. I år så gick det så bra, alla sjöng, ljusen fungerade, ingen var hysteriskt ledsen, saffransbullarna räckte till alla, aulan var fylld till bredden med förväntansfulla föräldrar, mor och far föräldrar, syskon, grannar.....ALLA var där!
En tradition vi har på förskolan är att lussa för barnen på morgonen, alltid lika uppskattat och det blir alltid en massa fniss från kollegorna i publiken!
KRAMAR..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar