onsdag 7 november 2012

Uppkopplad

Hej igen!
Bästaste lillebroren har fixat uppkoppling på sin dator så nu ska ni ÄNTLIGEN få se lite bilder från oss på ARUBA. Braa va?

Så då får jag gästblogga lite också :-)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva iofs.... Men Aruba är nog så nära paradiset man kan komma :-)
Vårt hotell ligger 100 m från starnden, eller 40 meter kanske, jävligt nära i alla fall. Stranden är kritvit och havet turkost, palmerna vajjar, det är så nice :-)
Solen skiner konstant, varmt som bara den. Vi kör solskyddsfaktor 30 just nu :-) Vi solar inte hela dagar ännu, några timmar på fm och några på em räcker så här i början.... Vi hinner, har måååååånga dagar kvar ännu.
Lägenheten vi har är skitbra, tre rum och kök, och två badrum ett med jacuzzi bad, så här behöver man inte göra bubblor själv...ha ha.....stort och bra....är som att gå in i ett kylskåp, ACn funkar liksom...... Rätt nice att komma hem efter några timmar i solen.
Nästa vecka på onsdag,  ska vi ut med en katamaran och bada och snorkla vid ett vrak, det har vi bokat idag. det blir nog skitbra :-)

Annars är det idel stor beslut som ska tas...dagligen... sola rygg eller mage...hur ska jag börja liksom :-) Svåra stor beslut, men det får man ta så här i Karibien...

Nu ska vi gå och äta, det blir en brasse restauarang idag....kött och caprinha vankas det :-) Inga fel, inga fel...

Men vi har varit duktiga också, gymma i morse, tråkigt gym :-) ligger precis vid starnden med utsikt över Karibiska havet.... inte Nygatsleden i Köping direkt...ha ha

Nä go vänner, nu blir det inge mer den här gången, önskar er en angenäm tillvara, det har vi! detsamma :-)

Varma, soliga hälsningar från Aruba.....:-)

Claes

Yepp det är bara att hålla med........Vi har det kanonbra helt enkelt.
Här några pics....enyoj och det är ok att vara avis.
PUSS å KRAM
H









1 kommentar:

  1. Kan man bli annat än avundsjuk.....fantastiska bilder :-)...
    /Detsamma...

    SvaraRadera