lördag 17 november 2012

Jeepsafari eller nåt i den stilen!

Tro det eller ej men i dag har det varit mulet och det kom faktiskt ett par regnskurar. Så mycket att det på vissa håll var stora vattenpölar.
I dag var det alltså ö- safari med hyrd jeep, kul och guppigt. Den är inte stor den här ön, efter några timmar så hade vi plöjt igenom de flesta av öns sevärdheter, med undantag för några grottor som vi inte hittade till. Det finns inget vägskyltssystem här utan man kör liksom på känslan, vänster eller höger i korsningen är hugget som stucket man kommer alltid tillbaka där man var innan.
Vi har sett säkert 1000000 kaktusar, minst 100 leguner, sand, vatten, en fyr.... och en överkörd BOAORM!!!!
Hemma igen så blev det raka vägen till playan och ett svalkande dopp, skönt som bara den. Clarre och Sofie la sig i varsin solstol medan Susanne och jag gick vår dagliga strandpromenad.
I kväll var vi på det berömda Madame Janettes och åt middag. Helt fantastiskt, à halleluja moment, men väldigt dyrt. Jag och Susanne åt "Surf turf" d.v.s Hummer, grillade räkor och oxfilé, Sofie åt typ tournedos och Clarre åt Arubas största wienersnitzel.
Nu är klockan 22.00 här och ute är det mörkt. Tankbåtarna som ligger på rad ute på redden lyser upp den svarta natten, Clarre och Sofie har gått och lagt sig helt slut efter kvällens plumpmatch, de blev 1:à och 2:av.....
Två dagar kvar av semestern och dom ska vi tillbringa på stranden....
Todeloo och natti natti
Kramar
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar