tisdag 13 november 2012

En uppdatering från ön

Tjenixen
Såååååå skönt. Såååååå varmt. Sååååååå trevligt. Livet på ARUBA är ett liv som alla borde få uppleva någon gång under sin livstid.

Vad har vi gjort sen sist? Lite av varje men framförallt så har vi solat och badat. Vi badar ta tusan hela tiden och i dag var det extra roligt för i dag var det VÅGOR och då pratar vi om VÅGOR! Fyra hysteriskt glada svenskar har hoppat och "drunknat" och skrattat i vågorna, såååå kul! Njaaa en baksida är det väl när man inte är riktigt beredd och får vågen from hell i ryggen, då hamnar man under vattnet och det känns ungefär som om man är i en tvättmaskin, men j*vlar vilka rena bihålor vi har! HAHAHAHA!
I går kväll åkte vi "Arubabussen" till "the high rise area", det kallas så för där ligger öns enda höga hotellområden och där bor dom rika dollarstinna amerikanarna men det är ett folkligt och kul ställe att vara på. Vi fick t.o.m. uppleva lite äkta arubiansk dans på torget.
Maten på ön är kanongod och fräsch men dyr, i kväll blir det "Rib´s night på Mattews by the sea". Ni hajjar va? ät så mycket ni orkar.....Sofie är ju alltid hungrig så det här passar henne perfekt.

På vår strand


 Aloe vera mannen
 Shopping i Oranjestad





Massor av kramar
H


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar