torsdag 15 november 2012

Snart godnatt

Klockan är nu 21.30 här på Aruba. Himlen är kolsvart och det lyser några stjärnor. Solen går upp och ner väldigt snabbt här och vi har inte missat en enda soluppgång och solnedgång. Vi har skaffat oss en dygnsrytm som innebär tidiga Arubamornar och tidiga Arubakvällar. Nu ligger ni troligen och sussar gott i era sängar sedan flera timmar tillbaka och det ska vi snart oxå göra.
Vår snorklingstur med "fri dricka och mat" tog på krafterna så vi låg på stranden och slappade hela em.
Det var ganska tomt i vårt kylskåp så vi tog oss en promenix till affären, efter dusch och fika, för att bunkra upp med öl, frukt, bacon och en hel del annat och när vi var på väg hem så tutar en stor van på oss och mannen i bilen vinkar igenkännande. Vi tittar på varandra och undrar - vem f*n är det?!?!
- Hi there guys.... Can I givet you à lift to the hotel?
Vi tittar på varandra igen .....
- It's me the guy from the beach!
Aha då kom vi på vem det var. Clarre hjälpte honom att öppna en öl med sin tändare. Alltså tjänster och gentjänster. We like!!!!
I kväll blev det middag hemma, typ "här är mitt kylskåp" och alla blev mätta och belåtna. Kvällen avslutades med ett parti Plump där Clarre Vann! Men det var han väl värd eftersom han lyckades få "fel" cyklop i dag och har fräst ut flera liter saltvatten....
Ja det var allt från Aruba i dag, nu tackar vi för oss och säger Natti natti! Vi återkommer med en liten uppdatering av läget i morgon!
Puss och kram
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar