torsdag 11 oktober 2012

Sen sist....

Halloj VÄNNER!

 
I morse på jobbet kommer A-L in till mig på kontoret.......-Du har inte bloggat på länge, har det hänt nåt?
Ja det händer massor av grejor hela tiden, mest jobbrelaterat, så på kvällarna när jag kommit hem från jobbet så har jag inte ens orkat sätta på datorn. 
 
I går var jag på kurs/fortbildning hela dagen och på kvällen var jag på ett föredrag om pension/pengaplacering. I dag och i morgon så är det chefsutbildningen....sen är den slut, skönt men samtidigt kommer jag att sakna alla härliga kursdeltager. Efter kursen i morgon så har vi ordnat med lite mingel. Vi har bjudit in alla föreläsare, chefer, mentorer och stadsdelsdirren att komma och fira tillsammans med oss. Italiensk buffé och lite vin bjuds de på.
Tiden går fort och jag minns när vi alla samlades på Körrunda i Ösmo för introduktion till kursen, det var snö och kallt och vi var alla förväntansfulla inför vad som komma skulle. Mmmm det var så mysigt och fint där och sängarna var gudomligt SKÖNA.
 
Jo just det. Var hos tandis i dag, har en krona på en tand och den har känts mysko under en längre tid och jag ville kolla upp den innan jag åker till ARUBA.
Roten har spruckit och tanden är bortom räddning. Måndag kl: 13.00 så är det bye bye och den ska ut. Jag tror att jag ska lägga den i ett glas vatten och vem vet den kanske förvandlas till en 1000 lapp eller inte.....Hahahaha
 
Dagens middag åt vi, mannen och jag, på Erssons i Sickla. Gott och skönta att slippa laga mat.
 
Mannens mat
 
 Min mat
 
 Mmmm visst ser det gott ut? Ska nog prova en flaska Hallonlemonad nästa gång jag åker hit.
 
 Ingen efterrätt blev det men visst ser det gott ut?
 
När vi sen kom hem så städade och tvättade jag och när det var klart så kröp jag ner i ett varmt skumbad, tände ett doftljus och släckte taklamporna. SKÖNT och AVKOPPLANDE.

Kram

H




1 kommentar:

  1. Det gläder mig att bloggen inte känns som ett måste för dig utan kopplar av när det behövs. Ha det så trevligt imorgon À-l

    SvaraRadera