Thank god it´s friday
Ja visst är det skönt med fredag för det innebär två dagars ledighet, iaf för oss vanliga måndag-fredags arbetare.
Vilken dimma det var i morse, hela Farsta låg inbäddad i ett grått täcke och det kändes verkligen höst och gråkallt.
I dag var det alltså sista dagen på min chefsutbildning, skönt men samtidigt lite vemodigt. Så är det ofta när man är tillsammans med andra i en grupp under en ganska lång tid, man skapar en gemenskap och just då känns det så viktigt att fortsätta träffas. Vi har därför redan bokat in ett "After work" datum, den 30 november.
Det blev en trevlig eftermiddag/förkväll med massor av god mat och vin, tal av stadsdelsdirektören, personalchefen och vår kursledare, blommor och diplom.Tack tack....
Våra chefer, mentorer och alla föreläsare kom och minglade med oss och vårt tack till dom blev en specialkomponerad sång som gjorde succé, vilket även Emmas pianospel gjorde.
Italiensk buffé
Pastasallad,Serranoskinka, melon, parmaskinka, parmesanost, oliver, bröd, korvar......
Blommor och diplom...
I dag är det oxå en sorgsen dag, 6 månader sen mamma gick bort.....miss you
Nu ska jag krypa upp i min soffhörna och grabba tag i fjärrkontrollen......ZzZZzZzZz
Helene , grattis till drinkar färdiga chefsutbildning!!!!
SvaraRaderaKram T
Inte "drinkar" utan "din" såklart! Även om jag hoppas att du fick några drinkar också......
SvaraRaderaT