Till Therese och alla andra baksugna.
Här kommer receptet på det kanongoda knäckebrödet! Baka och njut!
GI-KNÄCKE
1,75 dl Maizenastärkelse
0,75 dl Solrosfrön
0,25 dl Pumpakärnor
0,5 dl Sesamfrön
0,5 dl linfrön
0,75 dl olivolja
2,5 dl kokande vatten
Blanda ihop alla
ingredienser till en klumpfri smet och platta ut den på en bakplåtspappersklädd
ugnsplåt. Enklast är att ta ett bakplåtspapper till och pressa ut smeten mellan
bakplåtspappren. Den skall täcka hela plåten. Strö sedan
över flingsalt efter smak. Grädda i 150 graders ugn i en timma. När brödet är
klart kan man låta det stå kvar i avstängd halvöppen ugn ca 5 minuter till för
extra krispighet.
Tack Babe! Ja det där brödet ska jag helt klart prova!
SvaraRadera