söndag 16 augusti 2009

Mälaren Runt å Cruisi´n

I går (lördag) så var det dags för det årliga mc-åket runt Mälaren. Det var ca. 15000 entusiaster som tog sig runt. Alla åker inte hela sträckan utan kör på efter vägen, vi valde dock att köra hela varvet.
Åter i Farsta var vi vid 18.30 och då var det bara att kliva ur skinnstället och dra på sig jeansen. Vi bytte fordon från tvåhjuling till fyrhjuling och körde mot city där den årliga Cruisinen ägde rum. På Crusinen är det en underhållning av högsta grad, där kan man skåda allt från välvårdade och välputsade amerikaner till pateiska kvinnor i övre medelåldern som tror att de kläderna man hade på sig som tonårig raggarbrud fortfarande passar.
Efter dagens hojåk var vi väldigt hungriga. Vi hade turen att stöta på gamla kompisar från Högdalen Thomas å Carina de hade bokat bord på Jensens Böfhouse och vi halkade in på ett bananskal, trots fullbokning, nice. Vi åt jättegott och blev mätta och belåtna. Väl ute på Sveavägen var det knökfullt av åskådare å cruisande ekipage, stämningen var på topp. Då började det regna.......vi gav upp och åkte hem. Småfrussna å trötta satt det fint med en kopp varm choklad när vi kom hem. Midnattsloppet gick av stapeln denna kväll å jag var ganska nöjd med att inte springa då det regnade under större delen av loppet, lillebror å svärsonen var duktiga å sprang något saktare än förra året...hmmmm.


Take care/H


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar