måndag 3 augusti 2009

Hitt på nått

ndag å lediga å solsken då finns det bara en sak att göra, åka motorcykel. Såklart. Men var skulle vi åka? Över en kopp kaffe på balkongen diskuterade vi åt vilket håll skulle vi åka, söderut eller norrut? Första stoppet blev i Almunge - Faringe. På Thuns närmare bestämt. Mannen fikade å jag rafsade. Man kan ju inte handla så mycket å tur är väl kanske det. Dagens inköp begränsades till ett par Converse till Oliver å en rulle Mentos till mig.

Efter tur åkte vi en härlig väg till Uppsala och är man i Uppsala så kändes det bra att åtminstone ha sett Uppsala domkyrka från utsidan.
Väl hemma åt vi middag på balkongen. På menyn i dag stod, stekt torskfilé, kokt potatis, rårivna morötter å remouladsås. Mums. Efter maten kaffe å Aftonbladet. Nice.

Efter middag å kaffe gick jag å tränade på Flex. Ja nu har jag bytt ställe efter 20 år, det känns lite konstigt men roligt. I dag var det var flera "gamla" Farsta Workout tjejer å tränade så det kändes nästan som vanligt. Vi hörs hej tjingeling å take care/H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar