måndag 24 december 2012

Tomten has left the building.....

Nu har alla gästerna åkt hem. Allt julklappsskräp är kastat och disken diskad och två små pojkar är mer än nöjda över innehållet i sina julklappar. Ja mest Oliver såklart som kammade hem rekordet av paket i år igen.
 
 
Ickas vovvar var julefina
 

 

 

GOD JULAFTONSKVÄLL

 
Klockan tre var alla samlade och Kalle Anka invigde som vanligt julfirandet. I 53 år så har denna timme på julafton varit magisk, allt julfirande strydes av Kalle Anka.I dag så känns inte Kalle lika helig, numera så finns han tillgänglig året om och det finns inte så mycket att längta efter.....
Men hos oss så hade han iaf några tappra tittare.
 


 
När Kalle är slut då är det dag att äta. Skinka, köttbullar, inlagd sill, janssons frestelse, rödbetssallad, sylta, brysselkål, revbensspjäll, lax, ägghalvor, ost, prinskorv och senap. Men årets nykomling på julbordet gjorde succé, vit choklad mousse toppad med hallon och passionsfrukt!
 

 
Efter maten började Oliver fundera. Kommer aldrig tomten? Tror du tomten hittar hem till dig mormor? Han tittade i fönstret, öppnade ytterdörren flera gånger men ingen tomte......
PLÖTSLIGT så ringer det på dörren och där stod han äntligen JULTOMTEN hade hittat till oss, vilken tur.
 
 
 HO HO HO finns det några snälla barn här? Jo då två stycken, men tomten var lite läskig tyckte Oliver men han gav honom en kram iaf. Oscar han satt tryggt i morfarns knä och var inte så intresserad av den rödklädda mannen med skägg. 
 
 

 
När tomte gått så var det dags öppna paket...
 






 
Med den här snygga bilden tackar jag för i dag och önskar Er alla en fortsatt trevligt julhelg!
 

KRAM

H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar