söndag 9 december 2012

Hemma igen

efter en superduper helg med bästaste Anna-Lena i Göteborg/Ullared.
 
Ja så har vi alltså varit på vår lilla "hösttripp" till västra Sverige. Vi kom till ett väldigt kallt och snöigt Göteborg sent i fredags eftermiddag men men hela Avenyn var juligt upplyst och välkomnade så kylan märkte vi knapp av.
 
Vi bodde på hotel Morningtown som låg mitt på Kungsportsavenyn och med promenadavstånd till Rondo och Liseberg.
Rummet var tredigt inrett och det stod en flaska bubbel och lite chokladpraliner på bordet....nice och gott!




 
 Vi tog oss en liten promenix och som "vanligt" så ville Anna-Lena krama om lille Kålle!
 
 
Vi såg Lena Ph´s show och den var kanonbra. Den tjejen hon har humor och hon sjunger så bra tycker jag.
 
 
 
Dagen efter alltså på lördagen åkte vi till Ullared. Inga köer och ingen shoppingenergi....hmmm bad combo.
Nåväl lite fick vi väl ihop men vi insåg att nu är vi klara med Ullared, vi behöver inte åka dit nåt mer utan nu ska vi shoppingutforska andra delar av vårt avlånga land. När vi kom hem så insåg vi dock att vi hade den smutsigaste bilen i hotellgaraget....

 
Det blev såklart en sväng på stan i går kväll. Vi njöt av Göteborg och vi kände att julstämningen infann sig. Det blev middag på en trevlig italiensk restaurang. Allt var perfekt, god mat och mycket gott vin men jag tror att vi hade en mix av Manuel i Faltwy towers och betjänten i Grevinnan och betjänten som vår servitör. Nån virrigare och snurrigare människa har jag aldrig skådat och jag måste säga att det var svårt att hålla sig för skratt. Oj oj oj Valter, som han hette, borde nog överväga att tacka för sig.
 
I morse sa vi farväl till Göteborg och checkade ut vid 10 tiden. Tvättade av alla bilrutor och lysen och brummade iväg mot Stockholm. Det blev några stopp på vägen. I Gränna köpte vi polkagrisar, i Mjölby blev det varsin hamburgare på MAX.
 
 
Nu é vi hemma igen. Skönt men längtar såklart till nästa tripp...

KRAM

H

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar