söndag 9 september 2012

Åka bil

Tjugotvå mil slutade vår lilla utflykt på i dag. Golfen är så härlig att köra och dessutom är  bränsleförbrukning väldigt låg, ett tag var den nere i 0,39 l/mil, de ni! Jag gillar den jättemycket.


 
Söndagkväll och i bakgrunden sjunger Björn Skifs och Amanda Jensen hos Kalle Moreaus och här sitter jag och tänkte dela med mig av dagens lilla biltur.
 
Vi åkte till Knutby och lämnade en blomma på Jannes grav, det är ofattbart att han varit borta i 8 år. Solen sken och Knutby kyrka och kyrkogård är så fin men tyvärr så är det de tragiska händelserna i byn som satt den lilla orten på kartan.

 
Vi hade med oss fika och det var så lugnt och stilla att sitta där i solskenet med en kopp kaffe. Det var vi, fåglarna och några citronfjärilar.
 
 
Vi fortsatte vår biltur och åkte via Rånäs och Rimbo. Ett vackert landskap och visst är Sverige fantastiskt och dessutom är det gratis.
 

 
Vi gjorde ett stopp vid Rånäs slott men tyvärr var det stängt. Vi gick omkring i den vackra slottsparken men det blåste kallt så vi for vidare.
 
 
Mot Roslagsstoppet där vi köpte en låda busfärska KOKOSBOLLAR
 
 

Kram

H

 
Mamma i dag har jag saknat Dig mer än någonsin.........Varför????
 
 

1 kommentar:

  1. Vilken ren bil ni har. Fina bilder och kokosbollen såg ju mumsig ut.
    Puss!!!

    SvaraRadera