onsdag 24 november 2010

OLIVER dag

Ännu en sen bloggkväll... Hej på er alla finingar. Hur har ni haft det i snökaoset?Ni har väl tagit det nice and easy på vägarna hoppas jag.
Oliverdag i dag och då blir det som vanligt TUNNELBANE-åk. I dag hade mormorn lite å fixa så vi åkte hem till Farsta direkt efter dagis. Tänk att det är lika spännande varje gång att både se och åka tunnelbana, Oliver tröttnar aldrig...
Vi handlade på vägen hem och Oliver gick hem från centrum. Det finns mycket att titta på och det gör vi för tid har vi ju...
I morgon åker vi till Timrå för att vara med på svärmor Stinas begravning, kan inte riktigt fatta att hon är borta och det blir tomt utan henne men livet har sin gång.
Här bjuder jag på lite bilder från dagen....

Oliver hittade sin idol FRANK......kolla kolla!






KRAMAR i massor
HELENE

1 kommentar:

  1. Kolla in detta i morgon lördag:
    Min debut som kommentator är meningen att gå av stapeln då :-) Ballt va!

    Nu är det dags för tv-sänd match igen. Vi på Västra Mälardalens Television direktsänder den med start kl.16.50 på lördag 27/11. Övriga sändningstider är: sön 28/11 kl.10 och 22, mån 29/11 kl.09 och tisd 30/11 kl. 18. För er som inte har lokal-tv finns möjlighet att se matchen på webben, läs mer på www.vastramalardalen.tv (dock är det begränsat antal samtidiga tittare pga ombyggnation av hemsidan).
    Mvh Veronica Dalin, Västra Mälardalens Television

    SvaraRadera