onsdag 29 oktober 2014

Det där med att vara ute

Brrrrr sitter och bloggar framför TV och blir smått deppig när jag inser att kylan smyger sig på. jag kan iofs stå ut med kylan bara det inte blir en regnig november, december....det gillar jag inte1
 
Vi gick till parken efter dagis. Så blir det när den stora får bestämma och det var ett bra beslut för vi hade en mycket mysig och rolig stund där.
Oliver har ett ENORMT behov av fysiska aktiviteter just nu. Han går inte utan han SPRINGER, han klättrar i träd, han drar och släpar grenar, pinnar, stenar, han hoppar över stenar, över staket, han är inte still en sekund, han är ett ENERGIKNIPPE av högsta klass, H-Ä-R-L-I.G-T
Oscar han är inne i en annan fas i sitt liv och han har inte lika bråttom som sin storebror. Han softar mest omkring, "pular och kollar" och upptäcker världen utifrån sitt perspektiv. Hans fokus i parken var B-A-L-A-N.S. Om och om igen så gick han fram och tillbaka på balansbanan  och för varje varv så blev han tuffare och säkrare.
Det som slår mig är vilket enormt härligt självförtroende och vilken envishet barn besitter, de kämpar och kämpar och vill verkligen lära sig, och de utmanar sig själva och det är då vi vuxna måste finnas där, se och bekräfta, uppmuntra och stötta.
 
Här kommer lite bilder från vår eftermiddag
 
 
 

















kramar och kärlek
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar