lördag 23 augusti 2014

Andra jobbarveckan - check

Nu är jag inne i de gamla vanliga vardagsgängorna igen. Nu måste pusslet av jobb, träning, familj, vila, dans ....läggas och det gäller att få ihop bitarna. För mig är träningen och dansen en viktig ingrediens för att må bra och ha energi på jobbet och hemma.
Vad har hänt sen sist? På jobbfronten har det varit många olika möten och massor av fix inför höstterminen, kul, och alla känns laddade och utvilade efter semestern.
Träningen rullar på med gym och Power walk och buggkurserna har startat igen efter sommaruppehållet, det gillar jag.
 
I dag, lördag, sov vi väldigt länge. Klockan var nio när vi gick upp och det blev som vanligt en låååång lördagsfrukost framför morgontv.
Förresten såg ni Efva Attling, hur snygg kan en kvinna vara?
 
Vi gick sen och tränade, tvättade, bäddade rent, handlade och fixade middag. Familjen Ericsson Jansson från Hagsätra och pappsen kom över och åt med oss, trevligt och såklart mysigt. Efter maten så byggde Oscar och morfarn tågbana och Oliver vattnade blommor. Ja sen blev det fika och lite glass innan gästerna tackade för maten och åkte hem till sitt.
 
Imorgon så är det dags för FOTBOLL, vi ser fram emot en kväll på nya söderstadion med Clarre och Susanne och några tusen BAJEN FANS!





 










 
KRAMAR
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar