tisdag 16 december 2014

Några bilder från förra veckan....

I fredags firade vi LUCIA på våra förskolor. Tomtar och glitter, lussekatter och pepparkakor, sång och skratt men ingen snö......
Min Lucia började på Oliver och Oscars förskola, 07.15 var alla föräldrar och mormödrar på plats och strax därefter så bjöds det på ett spännande "drama" där både tomtar, lucior och snögubbar deltog i form av pappersdockor som storbarnen hade gjort. Sen sjöng barnen såååå fint och efteråt så bjöds det på varm choklad och saffransbullar. Tyvärr så blev det inte några bilder då det råder "fotoförbud" på de flesta förskolor i dag.
 
I lördags så blev det en helkväll på Hamburger börs. ORUPS - Viva la Pop och årets första riktiga julbord tillsammans med Anna-Lena och Kicki....TjoooooHoooo vad roligt vi hade. Showen var sååååå bra och ni som inte har sett den, boka biljetter BUMS!
 
 
I söndags blev det en välförtjänt sovmorgon, attans sååååå seeeeeg jag var. Hade planer på en lång Power Walk men så blev det inte, julmarknad i Gustavsberg och en sakta promenad mellan loppisstånd var dagens motion. På kvällen bjöd moster på middag, trevligt och gott!
 
Nu längtar jag efter SNÖ, LEDIGHET, TOMTEN och ETT GOTT NYTT ÅR!
 
 

I väntan på att teatern ska börja...
 
 Gott med saffransbulle...

Oscar har ärvt "the hair"....




VIVA LA POP - ORUP
 

Julloppis i Gustavsberg



 
 
Kramar
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar