onsdag 16 april 2014

En glass i Kungsträdgården med ÄLSKLINGSUNGARNA

Halloj vänner!
 
 
Nu har väl ändå våren kommit för att stanna? Solen lyste i dag från en klarblå himmel så killarna och jag åkte till stora staden för att titta på körsbärsträden i Kungsan, och äta årets första mjukglass.
Träden är så vackra när de blommar och det är en speciell känsla att gå igenom trädallén.
Vi satte oss vid fontänen och åt vår glass. Fiskmåsarna cirkulerade i luften beredda på ett nedslag efter något att äta och det fixade Oscar. Han bjöd på delar av sin glasstrut och fiskmåsarna blev glada.
När glassen var slut så promenerade vi omkring bland statyer, duvor, stenar, människor ..... ända tills Oliver upptäckte en "affär" som demonstrerade 3 nya VOLVO modeller. Oliver provsatte bilarna, kollade däck, testade säkerhetsbälten, jämförde bagageutrymmen, kollade lysen......under tiden som denna inspektion pågick så bytte Oliver roll. Han blev bilspekulant!! Jag älskar när vi "leker" att det är på "riktigt". Oliver lever sig in i leken och mormorn hon hänger mer än gärna på, klart att vi vet att vi leker men vi leker att det är på riktigt. Klurigt? Nä inte ett dugg!
Damen som visade bilarna var så trevlig och tillmötesgående och när vi gick fick Oliver en "bok" om de nya Volvo modellerna. Gissa om det var någon som läste sin bok på vägen hem.
Här kommer några pics från vår eftermiddag.
 
















 
KRAM
H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar