måndag 9 november 2009

Måååååååååndag...lång dag

Gick till jobbet med lätta steg anledningen var ny musik i lurarna. The Baseballs. De gör rockcovers på "nya" låtar. Favvolåten är Umbrella ni vet Rihannas landsplåga, dom gör den i en asball rockvariant.
Nåväl i dag var det en sån där framåtillbakadag. Började morgonen på förskola A, morgonmöte med genomgång av veckan, fixade några fakturor och gick sedan till Förskola B hämtade upp chefen och gick vidare till Öppna förskolan där vi var inbjudna för att presentera och informera om förskoleverksamhet för nya föräldrar.
Vi var med på sångstunden å då hade jag lyckan att träffa OLIVER där. Kan man ha det bättre, jobba å samtidigt få njuta av sitt lilla barnbarn? De é najs dé!
Oliver var väl inte så intresserad av sången det fanns ju så mycket annat att upptäcka. Spegeln var en klar favorit.
Nästa stopp var förskola B för lunchintag och fika, Clara kom på besök med lilla Cleo och en påse godis. Hon känner sina kollegor väl.
Tack för kaffet å tillbaka till förskola A. Rafsade fram klossar till en avdelning, inventerade "maskinparken" inför Volvo IT´s övertagande, kollade mailen, busade lite med barnen, gick till Högdalen, handlade på Ica, mötte mannen, åkte hem, åt middag......... Ja det var min dag det. I morgon ska jag klippa mig, äntligen, det ska bli skönt att ta av sig "hatten".
Här kommer några bilder från dagen.

Dubbelt upp
Kolla handen...Rock´n´roll!

Såpbubblorna försvann
Cleo var kelsugen men inte Oliver

Rotmos, kokt falukorv å senap stod det på menyn idag. GOTT!
Tjingeling å take care/H

1 kommentar:

  1. Falukorv och senap helt OK, men Rotmos nä tack hellre potatismos. Kram från Farbror

    SvaraRadera