torsdag 30 juli 2009

Rolandz.....å lite annat


Ja så var det då dags för danskvällen i Hågelbyparken. Det var fler än vi som hade köpt biljetter och var sugna på en folkparksstämningskväll med dans, mygg, lotterier, fika, varmkorv...., undrar om det var publikrekord?? På dansgolvet var det väldigt, väldigt trångt, men trevligt.
Rolandz eller Robert Gustavsson var som vanligt både rolig och charmig med sin värmländska dialekt. Han klarade sig fint som dansbanssångare! Ja även de andra banden Arvingarna å Black Jack var oxå bra å de fick dansgolvet att fyllas till bristningsgränsen. Vi stötte även på gamla bekanta från Högdalen Gerd å Nisse, det var många år sedan vi sågs. Kul!

På väg in till dansbanan

Black Jack var först ut och som ni ser så fylldes dansgolvet direkt


Mannen pratar jobb å gamla minnen med Nisse


Ja så kom dom äntligen, Rolandz! Alla ni som har varit på någon form av konsert vet hur det brukar bli. Alla då menar jag alla vill stå närmast scenen. Plötsligt var halva dansgolvet ståplats för ickedansande Rolandz fans!


Dags att dra sig hemåt för det var ju jobbar dag för mannen. (Nisse fotade, tack!)
Längs ner på inlägget kan ni kolla på en lite filmsnutt med Rolandz!


Oliver mamman å jag hade en lite shoppingrunda på dan, lite strumpor å en tröja till mannen blev det för min del. Oliver han nöjer sig med majskrokar även om de är lite knepiga att äta.

En glad kille, bra shoppinganlag!

I tisdags regnade det helt galet mycket. Det var bil å mc träff i Lissma skulle vi kunna åka?

Jo...... det blev fint väder så vi fick en trevlig kväll med Lasse

Ja det var lite blandat från min fantastika värld. Tills vi hörs igen ...Take care/H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar