söndag 26 april 2009

Lite nytt...

Oliver funderar......hmmm vad är du för en lustig prick??
Mums fillibaba
Oliver gillar sina händer........

Godsägaren å hans fästmö och svärfar......


Vad tar tiden vägen?? Ska det va så här?? Det är lite si och så med uppdateringen men jag ska skärpa mej, lovar på heders!
Hur som helst så har det väl knappast undgått någon att vädret är helt underbart, tycker jag iallafall. Gillar våren det är en härlig tid.
Vi har varit ute och åkt hoj i helgen, i fredags körde vi en sväng till Rosenhill och fikade och i lördags åkte vi en riktig långtur tillsammans med Lasse och Marie.
Icka och Peter bjöd på fika på sitt landställe. Det ligger jättefint, tomten är solig och den har mycket plats för hundarna att springa på. Stället ligger nära Strängnäs, tror det heter Djupvik. Nästa gång vi åker dit kanske man blir bjuden på en grillad med bröd?
Man blir sugen å hungrig när man åker, det luktar så gott från alla grillar. Lördagens middag intog vi i Strängnäs, vi åt halsrad gösfilé med färskpotais och lime creme fraise, så j***la gott.
Men idag har det varit en Oliverdag, snusegrisen växer och frodas. Det är så mysigt att vara med honom, allt annat känns oviktigt då. Mormors hjärta mmmm love u!
Helgen avslutade vi med gång 5 på buggkursen, i dag var det så kul, nu flyter det på riktigt bra, svettig blir man iallafall.
Take care/H

2 kommentarer:

  1. Jag började tro du hade slutat blogga.... Anna

    SvaraRadera
  2. nästa gång för ni åka sväng förbi här hos oss på landet:)

    SvaraRadera